Over ons


'Wanneer begint de uitverkoop eigenlijk?' Deze vraag wordt door menig shopliefhebber vaker gesteld dan beantwoord. De meeste kledingwinkels in Nederland hebben geen vaste uitverkoopdata. Wewantsale.nl is in 2013 opgericht om alle uitverkoopperiodes van verschillende winkels in Nederland in kaart te brengen en proberen dit aanbod steeds verder uit te breiden. Onze website biedt je direct een overzicht van actuele uitverkopen. Via onze social mediakanalen FacebookTwitterInstagram en Pinterest blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fashion, merken, nieuwe winkels, trends, online kortingen, tips, hotspots en nog veel meer. Echte sale-shoppers kunnen zeker niet zonder de nieuwsbrief.

Maar wie zijn wij? Wij zijn een team dat verder gaat dan alleen wewantsale, zien elkaar ook in onze vrije tijd en hebben passie voor alles wat we samen kunnen doen. Wij bundelen onze sterke kanten en komen, you decide, tot een mix van capaciteiten die jou vanaf nu zal helpen bij het vinden van alle sales. Dus houd dé website voor alle shopliefhebbers goed in de gaten. Wij weten als geen ander dat shoppen met korting nóg leuker is. Of je nu graag in de winkel shopt of liever online, bij wewantsale.nl ben je altijd aan het juiste adres. 

Uiteraard staan we altijd open voor nieuwe ideeën, schroom dan ook niet om te mailen naar info@wewantsale.nl voor vragen, opmerkingen, tips en/of iets anders dat je met ons wil delen!

 

Het wewantsale-team wenst je veel shopplezier! 

Blijf altijd op de hoogte van de laatste SALE!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Close