FAQ

Voor bezoekers

Is wewantsale.nl ook geschikt voor mobiele apparaten?

Ja, deze website is geschikt voor tablets en mobiele apparaten. Ook onderweg hoef je dus geen sale te missen. Zo blijf je ook tijdens het shoppen op de hoogte van de uitverkoop!

Hoe deel ik een sale?

Het delen van een sale met vrienden, vriendinnen en familie kun je doen via de sharebuttons van de winkelpagina in het sale overzicht. Daarnaast kun je wewantsale.nl volgen via de followbuttons in de header en de footer van de website.

Mijn favoriete winkel staat niet op deze website, kan ik hier iets aan doen?

Ja dat kan! Ons doel is om uiteindelijk alle kleding- en schoenenwinkels in Nederland te vermelden. Mail je favoriete winkel door naar info@wewantsale.nl, of maak gebruik van de contactpagina. Wij nemen dan contact op met de winkel met een verzoek om vermelding. Zo weet jij precies wanneer het sale is bij jouw favoriete winkel.

Mijn woonplaats is niet opgenomen op deze website, waarom is dat?

Het wewantsale-team werkt dagelijks aan de verbetering en optimalisering van deze website. Momenteel staan de grootste winkelketens van Nederland vermeld op de website. Het kan voorkomen dat deze winkels niet in jouw woonplaats zijn gevestigd. Wij proberen zoveel mogelijk shopliefhebbers op de hoogte te houden van actuele uitverkoopdata. Wellicht dat jouw woonplaats in de toekomst wel op deze website beschikbaar wordt.

Worden alle winkels waar het uitverkoop is altijd weergegeven?

Wij doen ons uiterste best om alle uitverkoopperiodes te achterhalen en correct op deze website weer te geven. Echter kunnen wij niet garanderen dat alle uitverkopen altijd worden weergegeven. Staat er een sale, waarvan jij weet dat die bezig is, niet op deze website? Je kunt ons dit altijd laten weten door te mailen naar info@wewantsale.nl of deel het met ons via social media. Zo houden we elkaar op de hoogte!

Wat heb ik aan deze website wanneer er geen uitverkoop is?

Naast het zoeken naar de uitverkoop heeft wewantsale.nl ook andere pagina’s die handig kunnen zijn als je wilt shoppen wanneer er geen sale is. Er is altijd een sale item van de dag, een webshop uitgelichtsale updates en de saleknaller. Deze pagina's zijn gemaakt om het online shoppen voordeliger, leuker en makkelijker te maken. Daarnaast hebben we een blog waar je inspiratie kunt opdoen op het gebied van mode en trends. Op het blog vind je ook informatie over nieuwe winkels, doen we verslag van verschillende fashion events en kun je interviews en achtergrondartikelen lezen.

Wat kan ik doen als mijn favoriete winkel geen uitverkoop heeft?

Als jouw favoriete winkel momenteel geen uitverkoop heeft, dan biedt online shoppen vaak uitkomst. Online shops hebben veelal vaker sale dan fysieke winkels. Via de shop online buttons op de winkelpagina's ga je direct naar de desbetreffende webshop. Daarnaast vind je op pagina "online sale" verschillende links naar aanbiedingen van webshops en items in de sale.  

 

Voor winkeliers en webshophouders

Ik ben winkelier en wil graag mijn saledata doorgegeven, hoe doe ik dat?

Het doorgeven van saledata wordt door ons zeer op prijs gesteld. Mail de begin- en einddatum van uw uitverkoopperiode(s) naar zakelijk@wewantsale.nl met “saledata” als onderwerp. Wij doen ons best uw data zo snel mogelijk te verwerken in ons systeem. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Ik ben winkelier en zou graag op jullie website vermeld staan, is dit mogelijk?

Ja, wij vermelden uw winkel(s) graag op onze website. Aan vermelding zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Mail gerust naar zakelijk@wewantsale.nl met “Aanmelding” als onderwerp. Uw bericht wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

Wat zijn de kosten van vermelding op jullie website?

De tarieven voor vermelding op wewantsale.nl kunt u aanvragen via zakelijk@wewantsale.nl.

Kan ik mijn webshop laten uitlichten, een sale item van de dag vermelden, of een andere vorm van samenwerking met wewantsale aangaan?

Ja dat kan. Wewantsale.nl staat altijd open voor samenwerking. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Voor adverteerders

Adverteren op wewantsale.nl?

wewantsale.nl biedt verschillende mogelijkheden voor adverteren op onze website. Bij interesse kunt u mailen naar zakelijk@wewantsale.nl. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Blijf altijd op de hoogte van de laatste SALE!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Close