Een look die je niet mag missen dit seizoen!

Outfit blogger look fashion

Nog een paar mooie dagen en het is gelijk weer raak. Yes, rokjes! Of we nou lange of korte, kokerrokken of a-lijn rokken dragen. Rokjes, zijn altijd een goed idee! Deze look wilde ik met jullie delen. Het ziet er mooi uit, het ziet er comfy uit, en bij wewantsale moet het natuurlijk ook nog betaalbaar zijn. En dat is deze look ook. Heb namelijk weer wat speurwerk verricht tussen de sale-items. En scroll maar door voor het resultaat. Alle truien met 50% of zelfs 60% korting, de unieke rok is verkrijgbaar met 20% korting, en de witte sneakers (die je overigens haast overal bij kunt combineren) met 20% tot 40% korting. Oftewel, shoppen is nog leuker in de sale. Wat ik bijzonder vind aan deze look, is dat het goed draagbaar is. Je kunt de lekkere sweater namelijk ook dragen als het kouder is. De rok heeft een goede lengte en is zo ook met een zwarte panty in de winter te combineren. Voor nu zijn de items ook zeker een succes. Dus bepaal zelf, is deze flitse look voor de nazomer wat voor jou? 

 

Mint & Berry blauwe trui

Gerry Weber donkerblauwe trui

NAF NAF trui donkerblauw

Louche Aletta a lijn rok

Tamaris witte gymp

Anna Field witte sneaker

Anna Field witte basic gymp

 

wewantsale
anna field
tamaris
gerry weber
naf naf
mint & berry
look
outfit

Blijf altijd op de hoogte van de laatste SALE!

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief.

Close